1 2 3 4 5 Bu kodu kullana

16 Ocak 2011 Pazar

Yine Yağmur Yine Pazar



         Uyandığım da daha perdeleri açmadan anlamıştım puslu yağmurlu bir pazara uyandığımı. Olsun ... Böyle günlerin de ayrı bir tadı var. Camı açtım. Nefesimi aldım derin derin. Şükrettim.

        Mutfağa gidip çayı koydum ilk iş. Sonra pilatesimi yaptım. Gülümsedim. Puslu hava sanki dağıldı. Güzel bir kahvaltı maydonozlu beyaz peynirli yumurtalı. Gazetemi okudum. Hızlı çekim evi toparladım. Bugün pazar fazlasına gerek yok.(Diğer günlerden ne farkı varsa.)

       Tam  film havası. Bloglarda önerilenlerden bir tane seçip seyredeceğim. Sonra yürürmüyüz yoksa ben Küçükyalı'da küçük bir yürüyüşmü yaparım bilmiyorum. Şu an miskinim ben. Miskin ne demekmiş bir bakalım.

       -Çok uyuşuk olan. -Hoş görülmeyecek durumlar karşısında tepki göstermeyen. -Aciz zavallı. -Cüzzam hastalığına tutulmuş olan.

       Son şıkkı hiç bilmiyordum. Bana ilk şık uyuyor. Bugün  mutluca bir miskinim işte...

6 yorum:

Asuman Yelen dedi ki...

Hayat koşuşturmacadan ibaret değil. Bu güzel miskinlik de bedenin ve ruhun dinlenmesi için gerekli. Ayrıca çok hoş.
Sevgiler...

hüznün tadı dedi ki...

Emekliliğin en güzel yanı koşturmak zorunda olmamak değil mi?

BAYKUŞ GÖZÜYLE... dedi ki...

Ne güzel siz de plates yapıyorsunuz , ben de fırsat buldukça yapıyorum çok rahatlatıcı , ruhuma da iyi gelen bir spor...Bu arada taze soğana kırılan yumurta da çok güzel oluyor.Afiyetle...
Mutlu haftalar...

hüznün tadı dedi ki...

Baykuş Gözüyle- Haftada dört gün yapıyorum platesi.Yapmadığım zamanlar suçluluk hissediyorum. Taze soğanlı yumurtayı annem yapardı çocukken. Çok severdim.

Zeynep Özmen Ünlü dedi ki...

bende deneyim bu yumurtayı, bakalım nasıl oluyor.
guzel bır pazar gecırmıssınız. en azından huzurlu ve sakın.

hüznün tadı dedi ki...

Zeynep- Yumurtayı Melisa'ya yap annesi.