1 2 3 4 5 Bu kodu kullana

26 Mayıs 2012 Cumartesi

Yerleşik Evi Özlediiim...









Bir hafta oluyor salona tıkılmış eşya yığınlarıyla yaşıyoruz. Tadilattayız. Nasıl olacak nasıl yaparız diye bir aydır karar veremiyordum başlamaya. Stresden uykularım kaçmıştı.  Kendimden çok ev halkının tedirgin olması beni huzursuz ediyordu. Konca sinirlenir mi? Kızgül huzursuz olur mu? Diye diye bir cesaret başladık pazartesi günü.

Bugün banyo yerle bir. Yatak odalarının parkesi bitti ama eşyalar gelmediği için yerleşemiyoruz. Ben bütüngün herkesin aradığını bulmakla meşgulüm.  Arada alış veriş yapıp yemek yapıyorum. Koşturup duruyorum yani.

Ustalara çay servisi yapıyorum. Onların işide çok zor.

Yerleşik ev hayal edip duruyorum. Meğer ne büyük bir lüksmüş. Banyodan sonra sıra mutfağa gelecek. Onbeş yirmi gün daha işimiz var budurumda.

Sonra mis gibi bir evimiz olacak ama...  Ah o günler bir gelse.

11 yorum:

laleninbahcesi dedi ki...

ayyy Mihriban, bitince çok güzel olacak sadece ona odaklan. Yoksa çekilmez biliyorum.

Kolay gelsin

kızgül dedi ki...

burdan yetkililere sesleniyorum
tadilat çabuk bitsin noolurr

Başak dedi ki...

Bittiğinde hiç birini yaşamamış gibi olacaksınız. Bizde yaptırırken nasıl sabır ediyorum bu dağınıklığa diye kendime sormuştum. sonuç güzelde olunca unutuluyor. kolay gelsin :)

Zeynep Özmen Ünlü dedi ki...

kolay gelsin ne diyeyim... bitince güzel oluyor ama.

Nilgün Torunoğlu dedi ki...

Aman aman ! Allah kolaylık versin. Zor çok zor ama değer ,hele bir bitsin tertemiz temizleyip demlediniz mi çayınızı geçip karşısına keyifle içtiniz mi... '' Ohh,iyi ki yapmışız '' diyeceksiniz. Haydi bitmiş halinin fotoğraflarını bekliyoruz :)

Yaşamın kıyısında dedi ki...

Çooook zor Nisan ayını mutfak tadilatı ile geçirdiğimden biliyorum Mihribancım. Birde olmadı sil baştan yapınca çıldırmak üzereydim.
Hadi iki kişi nerde olsa yeriz dedik çocuklara taşındık durduk ama senin işin dsha zor ev kalabalık birde banyo girince işin içine Allah kolaylık versin canım.
Ama bitincede keyfine diyecek olmuyor.
Güle güle kullan ve kolay gelsin sana.

hüznün tadı dedi ki...

Hepinize teşekkürler. Verdiğiniz moraller için.Küçük bir evimiz var.Bu yüzden istediğim çoğu şeyi yaptıramıyorum. Bitince mutfak ve banyonun resimlerini koyarım.

Satır Arası dedi ki...

Sonunu düşünün, mis gibi, istediğiniz gibi bir ev. :)kolay gele.

Asuman Yelen dedi ki...

İnan bana Mihriban' cım,benim ev de şu an o durumda. Herşeyi indirdim, yün kazakları yıkayıp kuruttum. Yazlıkları çıkardım. Günlerdir ütü masası ortada. Araya aksilikler girdi hevesim kaçtı. Ütülenen yığın bir yanda, ütülenecekler bir yanda. Gardrop ve dolap çekmecelerim bomboş.Üstelik bitince göze görülür bir değişiklik de olmayacak:(
Ben de ne doluymuşum...
Az kaldı, Lale' nin de dediği gibi herşey çok güzel olacak.

Kibritci Kız dedi ki...

bende temizlik yaparken son halini düşünerek kendimi motive ederim. siz de son haline odaklanın tabi demesi kolay çekene sor :)

haa fotoğrafları bekliyorum .

Unknown dedi ki...

bitince harikaaaaaaa olucak
eminim:))))))))