1 2 3 4 5 Bu kodu kullana

18 Mart 2011 Cuma

Kahve Günü




           Bugün aldığım nergisin resmini bloga koyarken sorun çıktı. Bir türlü yükleyemedim. Boş bir kare bana bakıyor. Neyse sonra düzelir belki. Beni sinirlendiriyorlar artık. Ağız tadıyla bir yazı yazamıyorum. Diğer blogları okurken sorun çıkıyor.

           Dünden beri İstanbul'da yağmur çiseliyor. Bahar yüzünü şöyle bir gösterip gitti. Ne güzel sabahları kuş seslerini duyuyordum camı açtığımda. Ağaçlar da birden tomurcuklanmışlar. Bahar hissediliyor ama güneş birazcık kaçtı.

           Bugün Nilgün'lerde kahve günümüz vardı. Kahvelerimizi içtik sohbetlerimizi yaptık. Sonra Bağdat caddesinde yürüdük biraz. Şemsiyemiz yoktu. Ben beş milyona şemsiye aldım. Şemsiyenin altına sıkıştık kuzenle. Çiçekcide çok güzel çiçekler vardı. Ben bir nergis aldım. Mor sümbüllerde de aklım kaldı ama taşıyamam diye almadım.

           Eve gelince alelacele mutfağa girdim. Bir tek pilavım vardı. Yoğrulmuş köftem vardı buzlukta. Bezelyeli enginar yaptım zeytinyağlı. Çok güzel oldu. Yemek işi halledilince öyle bir rahatlıyorum ki. İçimde güller açıyor sanki.

           Oğul uğradı. Yemeği birlikte yedik. Kızgül'üm hala çalışıyor. Biraz sonra "anne yemekte ne var?" diye gelir.  "Çok yorulduuum" diye naz yapar biraz. Oda yemeğini yeyince bugün benim iş bitti artık. Odama çekilebilirim.  Kitap mı okurum dizi mi seyrederim keyfim bilir artık.

4 yorum:

Asuman Yelen dedi ki...

Nihayet yasağım bitti. Bu gün itibariyle bloglara girebildim. Ne güzel hep hoş haberler okudum. Keyiflerimiz daim olsun.

hüznün tadı dedi ki...

Ben bugünde giremiyorum bazen. Bilhassa yorum yazarken sorun çıkıyor.

BAYKUŞ GÖZÜYLE... dedi ki...

Ben iki gündür bloga giriyor ve yorum yazabiliyorum.Bakalım sonra ne olur bilinmez...
Kahve gününü ne güzel geçirmişsiniz,çiçekler de harika.Keyfiniz daim olsun:)

hüznün tadı dedi ki...

Baykuş gözüyle- Şu an yine blog gitti. Zend2.com aracılığıyla girdim. Hani yasak kalkmıştı? Neyse... Sanada keyifli hafta sonları.