1 2 3 4 5 Bu kodu kullana

19 Şubat 2011 Cumartesi

Bugün Tek Başıma



          Bugün Konca'ya asıldım bir yerlere gidip yürüyelim diye. Pek nazlandı. Bu sene bacağı ağrıyor benimle yürümüyor eskisi gibi. Kuzeni aradım. Onunda işi varmış.

          Hava güzel.  Hemde cumartesi. Taktım müzik çalarımı boynuma. Çıktım yola. Münübüse bindim. Kadıköy'e gitsem diye düşündüm ama trafik çok kötü. Suadiyede indim. Bağdat Caddesine yürüdüm.

          Sevgilisini bebeğini köpeğini kapan orda.  Bende aralarına karıştım başladım yürümeye. Trafiği gördükçe de şükrettim. İyi ki bacaklarım sağlam yürüyebiliyorum diye.

          Caddebostan'a kadar tempolu yürüdüm.  Oradan yazın denize girdiğimiz barınağa gideyim dedim. Balık adamlar kulübü kapatmış inşaat yapıyor yanlış yere gitmediysem. Üzüldüm doğrusu ne güzel denize giriyorduk. Martılar çığlık çığlığaydı.   Deniz benim gibi yalnızdı. Benim meğer denizim ve yeşilim gelmiş farkında değilim.

          Çimenlerde sarı çiçekler açmıştı. İki üç tanesi izin verdi. Bizi koparabilirsin dediler..




        Sahil dolmuşuna bindim. Bostancı'dan sonra eve yürüdüm. Alışveriş yaptım. Mutfağa girdim hemen. Bezelyeli tavuk ve pilav pişmekteler...

4 yorum:

mesed hanım. dedi ki...

günler böle geçsin, huzurlu ve keyifli.

bir de pişmekte olan yemekler için bol afiyetler :)

sevgiyle.

hüznün tadı dedi ki...

teşekkürler la luna;
hepimize huzurlu ve keyifler olsun:)

Zeynep Özmen Ünlü dedi ki...

birgün o sahilde karşılaşabiliriz yürüyüş yaparken...deniz kenarında hele de suadiye caddebostan arasında yürüyüş nasıl iyi gelir, iyi bilirim. bugunu orada bir yuruyusu hayal ederek gecırecegım. sevgıler

hüznün tadı dedi ki...

Zeynep-İnşallah karşılaşırız ve denizi seyrederiz beraber.